Loppebekæmpelse – autoriseret

Loppebekæmpelse – autoriseret

Man kan nå et punkt, hvor man ikke længere magter at gå i gang med en egentlig loppebekæmpelse. Eller i det hele bare begynde kampen.  I Danmark er man som alm. forbruger ikke særlig godt stillet med hensyn til at finde et middel mod lopper, da de fleste loppemidler kræver certifikat, som det er lagt op til i et lovforslag.  Derudover bør man have et vist kendskab til lopper og deres livscyklus, inden man går i gang med en loppebekæmpelse.

Har man besluttet sig for at kontakte et skadedyrsfirma

…til at foretage en loppebekæmpelse, så er der flere faktorer, man skal have for øje.  Der er meget stor forskel på skadedyrsfirmaer og deres service og dermed garanti for et vellykket resultat.  Denne side er lavet af Chrisal Skadedyrsservice A/S, der har eksisteret siden 1991.  Vi leverer ydelser som loppebekæmpelse i private hjem.  Det betyder dog ikke, at vi mener, at vi de eneste, der kan hjælpe Dem.  men vi lægger på følgende, der skal sikre vore kunder en korrekt og rigtig behandling mod lopper, så man føler, at man får noget for sine penge.  Vi giver altid garanti på behandling mod lopper.  Det er netop her, at De som forbruger, skal sikre dem at De ikke tager den første og den bedste, der ikke vil give garanti på sine ydelser.

Derudover er det vigtigt…

, at det pågældende skadedyrsfirma har et sprøjtecertifikat.  Et sprøjtecertifikat er en sikkerhed for, at skadedyrsbekæmperen ved, hvad han har med at gøre.  Der er trods alt tale om en bolig, hvor man skal opholde sig og sove trygt.

Når der foretages en loppebekæmpelse, bliver dette som oftest gjort med et middel, der hører under mikrokapsler.  Det betyder, at det ikke afgiver dampe eller gener. MEN børn må ikke opholde sig på gulvet 48 timer efter behandling mod lopper.

Loppebekæmpelse autoriseret skadedyrsfirma
Loppebekæmpelse
All rights reserved © Kattelopper dk

Powered by WordPress

Theme by SEOS